Accept- ja Destruction-kytkyistä perusjyrää – Arviossa Panzer

Levyarvio julkaistu Infernossa 10/2014.

The German Panzer
Send Them All to Hell

Nuclear Blast
3_kirvesta

The German Panzer on tuore heavy metal -trio, jonka riveistä löytyvät Acceptista tutut Herman Frank ja Stefan Schwarzmann sekä Destructionin Schmier. Kun ammattimiehet lähtevät töihin, valmista tulee puolivaloillakin.

Poppoon esikoinen iskee pöytään suoraviivaista ja korutonta perusjyrää. Judas Priestin Rapid Fire tulee mieleen useampaan otteeseen, kuten tietysti myös Accept ja Grave Digger. Liekö tämä sitten kanava Herman Frankin luovuudelle, kun äijän ideat eivät tahdo päästä läpi Acceptissa.

Kovin kummoista tunteenpaloa Send Them All to Hell ei kuitenkaan välitä. Biisit toimivat pääosin ihan mukavasti, mutta sen ihmeempiä elämyksiä ei kannata odotella. Näitä raitoja ei ole varmasti hinkattu kovin kummoisesti. Kunhan on roiskittu virne naamalla menemään, ja eikun julkaisuun.

Ukot ovat sen verran kokeneita kettuja, että jälki on näin perusmallisenakin perin kelvollista. Paha vain, että kiekolta löytyy myös muutama todella väsynyt b-luokan ideoiden kierrätyskeskus. Aivan kuin narulle olisi laitettu hätäratkaisuna ensimmäinen mieleen juolahtanut idea.