Sylkee sappea osapuilleen jokaiseen kuviteltavissa olevaan suuntaan – arviossa C.B.A.

Julkaistu Infernossa 1/2020.

C.B.A.
Death to the Modern World
Bestial Burst

Liechtensteinissa toimivat aktiiviset metallibändit voi laskea Metal Archivesin mukaan kahden käden sormilla. Toisen pitkäsoittonsa julkaisevaa C.B.A:tä listoilta ei edes löydy, joten nyt ollaan pienhommien äärellä.

Death to the Modern World keskittyy sylkemään sappea osapuilleen jokaiseen kuviteltavissa olevaan suuntaan. Kappaleet kuten Safe Space Invaders, Pervitin Warmachine, LGBT ja The Tears of Strangers Are Only Water herättävät kiinnostusta jo pelkillä nimillään. Että mitäs hassunhauskaa sikailua sitä onkaan tarjolla!

Ja eipä tässä turhan jäykin rantein olla liikkeellä. Death metalin, thrashin, punkin ja yleisen törkyilyn ajama mättö piiskaa silmille yksinkertaista ja äkkiseltään kuunneltuna hyvinkin toimivaa roimintaa, jolla ei keräillä turhia tyylipisteitä.

Levyn puolivälin tienoilla sävelmien keskinkertaisuus käy kuitenkin nyppimään. Tempo on reipas ja ote mukavan holtiton, mutta riffit on revitty liian kapeasta puusta ja myös keskinkertaiseksi jäävä soundi kaipaisi lisää potkua. Samalla sapluunalla valettua kohkausta on mukana peräti kolmen vartin edestä, mikä on ideapankkiin suhteutettuna liikaa. Seiskatuumaiselle voisi antaa helposti kirveen lisää.