Alice Cooperin bändissä 1980-luvulla vaikuttanut kitaristi palaa riveihin – ”Tästä tulee hauskaa”

Kane Roberts ottaa Nita Straussin tyhjäksi jättämän paikan Cooperin yhtyeessä.

14.07.2022

Alice Cooperin bändissä kahdeksan vuoden ajan soittanut kitaristi Nita Strauss ilmoitti aiemmin tällä viikolla, ettei aio enää jatkaa kauhurokkarin bändissä.

Nyt Cooper on ilmoittanut, että tulevalle syyskiertueelle hänen kanssaan lähtee Kane Roberts, joka oli Cooperin bändissä vuosina 1985-1988 ja soitti levyillä Constrictor (1986) sekä Raise Your Fist and Yell (1987). Roberts oli tuohon aikaan myös yhtyeen pääasiallinen säveltäjä, jonka kynästä ovat lähtöisin muun muassa He’s Back (The Man Behind the Mask), Teenage Frankenstein ja Freedom. Roberts oli myös mukana kirjoittamassa Trash-menestyslevyn (1989) Bed of Nails -hittiä ja soitti levyllä myös kitaraa kyseisellä kappaleella.

”Olemme pysyneet ystävinä kaikki nämä vuodet ja hän on aina ollut yksi suosikkikitaristejani”, Cooper kommentoi some-kanavissaan.

”Bändissämme on aina olleet avoimet ovet ja soittajat ovat voineet mennä ja tulla, joten on hyvin jännittävää nousta taas lavalle Kanen kanssa. Faneille on tiedossa todellista herkkua. Tästä tulee hauskaa.”

Lisää luettavaa