Arion julkaisi livevideon Dream Theaterin kanssa tehdyltä kiertueelta – ”Toi ihan älyttömästi inspiraatiota ja uskoa omaan tekemiseen”

Yhtye kiertää kotimaassa taas keväällä useamman keikan verran.

29.03.2023

Kotimainen metalliyhtye Arion on viime aikoina viihtynyt maailmalla nimekkäiden kollegojen matkassa. Bändi on muun muassa kiertänyt Iso-Britanniaa Gloryhammerin kanssa, Keski-Eurooppaa Bloodboundin kanssa sekä Eurooppaa progejätti Dream Theaterin kanssa. Yhtye lämmitteli Dream Theateria myös Tampereen Nokia-areenalla ja on nyt julkaissut kyseiseltä keikalta kuvatun livevideon Bloodline-kappaleeseen.

”Video tuo uskomattoman hienoja muistoja mieleen. Päästiin kiertämään elävien legendojen kanssa, jotka on omien instrumenttiensa maailman parhaita. Tyyppien kanssa, ketä on fanitettu teinivuosilta asti ja ketkä on vaikuttaneet isosti meihin muusikkoina. Kaiken lisäksi meistä tuli vielä kavereita. Oli mahtava nähdä, millä tasolla konkarit edelleen tekee sen päivittäisen duunin ja miten motivoituneita ne on. Se ilmapiiri, kaikki ne keskustelut ja opit mitä saatiin toi ihan älyttömästi inspiraatiota ja uskoa omaan tekemiseen”, hehkuttaa laulaja Lassi Vääränen.

Yhtyeen hioutunutta livekuntoa pääsee Suomessa näkemään keväällä useamman keikan verran. Tarkemmat keikkapäivämäärät voit katsoa artikkelin lopusta heti videon jälkeen.

”Hevimetallin pitkä oppimäärä on nyt suoritettu ja ollaan valmiina ylioppilaskokeisiin. Nähdään keikoilla!”

Arion Finnish Tour 2023
6.4. Tampere, Olympia-kortteli
7.4. Kouvola, House Of Rock

8.4. Helsinki, Tiivistämö
14.4. Kuopio, Sawohouse Underground
26.5. Espoo, Kannusali

Lisää luettavaa