Battle Beastin Noora Louhimo esittelee sooloalbumiaan eeppisellä singlellä – ”Raotan yleisölle ensimmäistä kertaa yksityiselämääni”

Louhimo palaa soolodebyytillään juurilleen.

05.02.2021

Metalliorkesteri Battle Beastin laulajana tutuksi tullut Noora Louhimo julkaisee hartaasti työstämänsä ensimmäisen sooloalbuminsa perjantaina 5. maaliskuuta. Eternal Wheel of Time and Space -albumilla Louhimo ei kuitenkaan operoi suurelle yleisölle tutulla hevialueella vaan palaa juurilleen bluesin, klassisen rockin, kantrin ja soulin pariin.

”Kuulijat toivottavasti yllättyvät positiivisesti. Halusin maalata isolla pensselillä ja päästän suuruuden hulluuden valloilleen. Tällä albumilla raotan yleisölle ensimmäistä kertaa yksityiselämääni ja näytän, millaisista musiikillisista palasista minut on kasattu. Kaikki biisit ja levyn teema ovat loppuun asti hiottuja soundi- ja kuvamaailmaa myöten. Kuulija pääsee siis jo ensisävelistä lähtien mukaan kiinnostavalle matkalle”, Louhimo avaa.

Ensimmäisenä maistiaisena Noora Louhimo Experience -sooloprojektin debyytiltä on tänään julkaistu singlenä pitkäsoiton lähes kahdeksan minuuttia kellottava nimikkokappale. Louhimon mukaan kappale valikoitui avaussingleksi, koska siihen kulminoituu täydellisesti, mistä levyssä ja hänessä ihmisenä on kyse.

”Biisi kertoo tien päällä olemisesta ja elosta ylipäätään, mutta sillä on syvempikin ulottuvuus, jonka kuuntelija voi vapaasti tulkita itselleen sopivaksi.”

Noora Louhimo Experiencen Eternal Wheel of Time and Space -levyn on tuottanut bändin kitaristi Samuli Erkkilä. Visuaalisesta ilmeestä vastaa puolestaan laulajan veli Pekka V. Louhimo ja levyllä on mukana myös sisarusparin duetto. Levyn julkaisijana toimivat Kapanen Production ja Ranka Kustannus.

Lisää luettavaa