Corey Taylor ja Jim Root kertovat, miksi Eloy Casagrande on juuri oikea rumpali Slipknotiin

"Eloy oli ainoa, jolla oli rohkeutta tulla jammailemaan kanssamme."

28.06.2024

Slipknot yllätti fanit antamalla viime syksynä bändissä lähes kymmenen vuotta rumpaloineelle Jay Weinbergille lähtöpassit. Hänen tilalleen pestattiin Sepulturan pitkäaikainen rumpumaestro Eloy Casagrande. Tuoreessa Revolver-lehden haastattelussa laulaja Corey Taylor ja kitaristi Jim Root ylistävät Casagrandea kilpaa ja kertovat, miksi juuri hän oli oikea valinta Slipknotin rumpaliksi.

”Eloy oli ainoa, jolla oli rohkeutta tulla jammailemaan kanssamme. Meillä oli kiikarissamme muutama tyyppi, mutta kukaan muu ei halunnut soittaa kansamme. He halusivat tehdä omaa juttuaan ja lähettää meille videon, sellaista TikTok-meininkiä. Mutta homma ei toimi niin. Eloy järjesti aikataulunsa, jotta pääsi tapaamaan meitä. Hän oli niin nälkäinen ja halukas jammailemaan ja katsomaan, mitä tapahtuu, että jo pelkästään se teki meihin vaikutuksen”, Taylor sanoo.

”Ei hänkään pestiä heti saanut, sillä meidän piti ensin tutustua paremmin, mutta kun lopulta valitsimme hänet, kerroimme siitä maailmalle heti. Hän oli ansainnut sen. Yleisömme on tottunut siihen, ettemme paljasta korttejamme, mutta oli virkistävää kerrankin sanoa suoraan, että kyllä, hän se on.”

”Joo, hän on todella siisti tyyppi. Hiljainen, mutta hän elää ja hengittää rumpujen soitolle. Aina kun hänellä on vähänkin luppoaikaa, hän soittelee harjoituspädiään tai settiään”, kitaristi Root komppaa.

”Hankin hiljattain uuden kämpän, jonka autotallin yhteydessä on pieni demostudio. Siellä on rumpusetti ja vuodesohva. Eloy ja VMan (Slipknot-basisti Alessandro Venturella) majailivat siellä Rockvillen- ja Sonic Temple -keikkojen välillä ja Eloy kysyi, voisiko hän mahdollisesti yöpyä studiossa. Ja kirjaimellisesti aamuseitsemältä kuulin, miten rummut soivat siellä studiossa, haha! Hän on kuin jonkinlainen jedimestari rumpujen kanssa, mikä on todella inspiroivaa.”

Lisää luettavaa