David Ellefsson suhteestaan Dave Mustaineen – ”On siunaus saada uusi mahdollisuus olla ystävä ja bändikaveri”

Megadeth Buenos Airesissa 2016
Kuva: Megadeth/Facebook

Megadethin basisti David Ellefsson on kertonut kreikkalaisen Rock Overdosen haastattelussa suhteestaan bändin johtohahmo Dave Mustaineen.

– Me olemme olleet veljiä koko Megadethissa olon ajan ja erityisen läheisiä viime vuosina kun tulin takaisin bändiin. Meillä on motto, että jos olemme samaa mieltä kaikesta koko ajan, toinen meistä on tarpeeton! Joten nyt enemmän kuin ikinä annamme persoonallisuuksiemme ja bändin sisäisten roolien loistaa. Tarvitaan kaikki neljä, jotta bändi on olemassa. On siunaus saada uusi mahdollisuus olla ystävä ja bändikaveri, Ellefson toteaa.

– Joskus Dave ja minä istumme keikkabussissa ja muistelemme tarinoita vuosien varrelta. Jotkut tarinat selvästi järkyttävät muita kuuntelijoita, sillä Megadeth on kokenut vaikka mitä. Tässä bändissä selviäminen on vaatinut rautaisia hermoja.

Tulevaisuudensuunnitelmista puhuttaessa Ellefsson paljasti yhtyeen olevan aikeissa ryhtyä miettimään äänityssuunnitelmia vielä tämän vuoden aikana. Ensin kuitenkin on hoidettava kiertueet viime vuonna julkaistun Dystopia-albumin tiimoilta. Loppuvuodesta onkin luvassa jotain hieman spesiaalimpaa, sillä Mustaine on vihjaillut yhtyeen lähtevän lämmittelijäks eräälle hänelle tärkeälle bändille.