Decapitated julkaisi uuden singlen – mukana Jinjerin Tatiana Shmailyuk

"Tatianan laulu tulee yllättämään monia," kommentoi kitaristi Vogg.

08.04.2022

Puolalainen Decapitated julkaisee 27. toukokuuta uuden Cancer Culture -pitkäsoittonsa. Nyt levyltä on julkaistu maistiaisena kappale Hello Death, jolla vierailee ukrainalaisen Jinjer-yhtyeen laulaja Tatiana Shmailyuk. Alempaa voit katsoa kappaleen kylkeen tehdyn videon, josta vastaa muun muassa Behemothille videoita tehnyt tuotantoyhtiö Grupa 13.

”Jinjer on yksi mielenkiintoisimmista viime vuonna esiin tulleista metallibändeistä ja Tatianan laulu tulee yllättämään monia. Se on hyvin ainutlaatuinen ja uskomaton”, kommentoi Decapitated-kitaristi Vogg.

”Kuten tiedätte, rakastamme lisätä musiikkiimme mielenkiintoisia juttuja. Hello Death -biisillä onnistuimme yhdistämään teknisen death metalimme Tatianan lauluihin, joka antaa biisille aivan uuden eeppisen ulottuvuuden. Tatiana on yksi metalliskenen uskomattomimpia ääniä ja oli todella erilainen ja hieno kokemus tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Hänen äänessään on tunteita, jotka täydensivät sanoitusten merkitystä.”

”Kappale kertoo elämän ja kuoleman välillä kamppailusta, ja siinä yhdistyvät brutaalit, raskaat riffit feminiinisiin, lyyrisiin aluloihin, jotka ovat voimakkaat ja suoraan asiaan menevät. Tämä on uusi yhdistelmä Decapitatedin musiikissa ja osoittaa, että joskus täytyy poistua omalta mukavuusalueeltaan ja ottaa riskejä saavuttaakseen jotain eeppistä.”

Decapitated nähdään Suomessa kesällä osana Hellsinki Metal Horizons -festivaalin kattausta.

YouTube video

Lisää luettavaa