Dee Sniderilla on monta rautaa tulessa, mutta ei musiikkiin liittyviä – ”En näe itseäni enää tekemässä levyjä”

Snider sanoo vaimonsa nauravan, kun laulaja puhuu hänelle "eläköitymisestä".

11.07.2022

Jo kuopatusta Twisted Sister -yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut laulaja Dee Snider epäilee, että hänen viime vuonna ilmestynyt Leave a Scar -sooloalbumi saattaa jäädä hänen viimeiseksi levykseen.

Twitterissä hyvin aktiivinen Snider vastaili faniensa esittämiin kysymyksiin ja hän vastasi eräälle fanilleen tekevänsä parhaillaan kaikenlaisia hommia, joista yksikään ei kuitenkaan liity musiikkiin. Samalla Snider puhui ”eläkkeelle jäämisestä”.

”Eläkepäivilläni kirjoitan käsikirjoituksia, ohjaan elokuvan, julkaisen ensimmäisen fiktiokirjan, tuotan kaksi animaatiosarjaa ja niin edelleen ja niin edelleen. Vaimoni nauraa, kun sanon hänelle jääväni eläkkeelle!” Snider vastasi eräälle fanille ja sanoi kirjansa olevan vuoteen 1973 sijoittuva, tositapahtumiin perustuva kasvutarina ja elokuvansa olevan ”pelottava, erilainen, häiritsevä”.

Toinen fani esitti tähän jatkokysymyksenä, tarkoittaako tämä, ettei Snider enää tee levyjä, johon laulaja vastasi:

”Koskaan ei saa sanoa ei koskaan, mutta en näe itseäni enää tekemässä levyjä. Vain elokuvia, kirjoja, tv:tä, radiota ja niin edelleen.”

Snider myös vakuutti, ettei vuonna 2016 kuopatulla Twisted Sisterillä ole mitään aikomuksia tehdä minkäänlaisia paluukeikkoja tai -kiertueita.

”Puhumme toistemme kanssa säännöllisesti eikä kukaan ole koskaan maininnut sanallakaan yhteenpaluusta. Ja uskokaa pois, olemme kyllä saaneet todella rahakkaita tarjouksia.”

Lisää luettavaa