Edesmenneen All That Remains -kitaristin paikkaajasta virallisesti bändin jäsen

Yhtye lähtee piakkoin kiertueelle In Flamesin kanssa.

Metalcore-suuruus All That Remainsin perustajajäsen, kitaristi Oli Herbert (kuvassa toinen vasemmalta) menehtyi yllättäen lokakuussa 2018 vain kuukautta ennen yhtyeen tuoreimman pitkäsoiton julkaisua. Bändi ei kuitenkaan perunut sovittuja keikkoja vaan pestasi väliaikaisesti muun muassa All Shall Perishistä ja Chelsea Grinistä tutun Jason Richardsonin Herbertin tontille.

Nyt yhtye on vahvistanut, että Richardsonista on tehty virallisesti yhtyeen kokoaikainen jäsen, jonka kanssa All That Remains suuntaa seuraavaksi Amerikan-kiertueelle In Flamesin kanssa ja myöhemmin keväällä vielä pitkälle kiertueelle Attilan kanssa.

”All That Remains haluaa tehdä selväksi, että kitaristi Jason Richardson on nyt virallisesti bändin jäsen. Muutamat viimeisimmät haastattelut on annettu ennen päätöstä vakinaistaa Jasonin pesti, mutta hänet on todellakin toivotettu tervetulleeksi joukkoon virallisena jäsenenä ja olemme todella innoissamme päästessämme takaisin tien päälle ja soittamaan faneille”, yhtye tiedottaa Facebook-sivuillaan.

“All That Remains would like to clarify that guitarist Jason Richardson is now an official member of the band. Some…

Posted by All That Remains on Tuesday, February 5, 2019