Elton Johnin kehut saivat James Hetfieldin herkistymään – ”Minulle tämä on yksi parhaita kappaleita, joita on koskaan tehty”

Metallica-keulahahmon silmät kostuivat sir Elton Johnin ylistäessä Nothing Else Mattersia.

13.09.2021

Metallica julkaisi viime perjantaina (10.9.) 30 vuotta täyttäneen Metallica-albuminsa juhlaversion sekä massiivisen Blacklist-levyn, jolla lukuisat artistit tulkitsevat menestysalbumin kappaleita. Blacklistillä ovat mukana muun muassa Corey Taylor, Weezer, Ghost, Roxetten Per Gessle, Rodrigo y Gabriela, Royal Blood, Depeche Moden Dave Gahan, The Hu ja Biffy Clyro. Levyltä löytyy myös Miley Cyrusin tulkinta Nothing Else Matters -kappaleesta, jolla soittaa pianoa itse Elton John.

Metallica ja Miley Cyrus vierailivat viikonloppuna Howard Sternin radio-ohjelmassa ja Stern yllätti vieraat ottamalla etäyhteyden Elton Johniin. Kun Elton John alkoi ylistää Nothing Else Mattersia, Metallica-keulahahmo James Hetfield herkistyi kauniista sanoista niin, että joutui pyyhkimään silmäkulmiaan.

”Minulle tämä on yksi parhaita kappaleita, joita on koskaan tehty. Se ei koskaan vanhene. En malttanut odottaa, että pääsin soittamaan sitä. Sointurakenne, melodiat, tahtimuutokset… Se on hyvin dramaattinen kappale”, sir Elton John kehuu.

”Metallica on bändi, jollaista ei oikein voi määritellä. He eivät ole heavy metal -bändi, vaan musikaalinen bändi. Heidän kappaleensa eivät ole vain hevimetallia, vaan myös kauniita. Varsinkin tämä kappale on todella melodinen. Itse asiassa se on vitun mahtava.”

Myös rumpali Lars Ulrich huomasi bänditoverinsa vahvan reaktion Elton Johnin kehuihin ja kiitti maestroa kauniista sanoista.

”Istun tässä Jamesin vieressä, jonka kanssa olemme tehneet tätä 40 vuotta. Se, mitä tunsin hänen eleistään kun sanoit, että se on yksi maailman parhaista kappaleista… Tiedän, miten paljon se merkitsee [Hetfieldille]. Tämä on todella upeaa kuulla”, Ulrich kiitteli.

Metallica ja Miley Cyrus myös esittivät kappaleen Sternin ohjelmassa. Esityksen voit katsoa tuosta alta.

Lisää luettavaa