”En ole jäämässä eläkkeelle” – Ozzy Osbourne kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan

Pitkät kiertueet sen sijaan saavat jäädä taakse, kunhan No More Tours 2 on saatu pakettiin.

07.02.2018

Pimeyden prinssi, jo neljä vuosikymmentä soolourallaan maailmaa kiertänyt Ozzy Osbourne lähtee jälleen jäähyväiskiertueelle ja saapuu sen tiimoilta myös Suomeen kesäkuussa. Osbourne kertoi Rolling Stone -lehden tuoreessa haastattelussa ettei aio kuitenkaan lopettaa kokonaan.

– En ole jäämässä eläkkeelle. Rundin nimi on ”No More Tours”, eli lopetan vain maailmankiertueet. Teen yhä yksittäisiä keikkoja, mutta en lähde enää kuudeksi tai seitsemäksi kuukaudeksi tien päälle, Osbourne toteaa.

Ikoninen laulaja sanoo haluavansa viettää enemmän aikaa kotona, sillä haluaa kerrankin olla läsnä ja nähdä lastenlastensa kasvavan. Ozzyn suku kasvoikin juuri viime viikonloppuna, kun tämän poika Jack sai vaimonsa kanssa kolmannen tyttärensä.

– Olen kokenut urallani paljon hienoja asioita ja matka on ollut uskomaton, mutta minun täytyy hidastaa tahtia. Nautin suuresti isoisän roolista. En halua taas mennä läpi yhden sukupolven ilman että näen heidän kasvavan.

Vaikka Ozzy onkin antanut viime aikoina skeptisiä lausuntoja mahdollisen uuden levyn suhteen, ei sellainen ole kuitenkaan täysin poissuljettu mahdollisuus. Miekkosella on sanojensa mukaan tällä hetkellä kasassa ”kahdeksan tai yhdeksän hyvää biisiaihiota”.

– Tämä on minun työtäni. Ja kun sanon työtä, tarkoitan intohimoa. Tämä on paras rakkaussihde, joka minulla on koskaan ollut: olla rockbändissä ja soittaa kaikille ihmisille, jotka tulevat katsomaan keikkojamme.

Lisää luettavaa