Ensinäyttö: Green Lung julkaisi poliittisesti latautuneen Leaders of the Blind -videon – esittelee syksyllä ilmestyvää uutta levyä

Yhtyeen toinen pitkäsoitto Black Harvest ilmestyy lokakuussa.

01.07.2021

Brittiläinen occult rock -yhtye Green Lung julkaisee toisen pitkäsoittonsa Black Harvest 22. lokakuuta Svart Recordsin kautta. Tänään on julkaistu levyn ensimmäisen singlelohkaisun Leaders of the Blindin kylkeen tehty musiikkivideo, joka saa ensiesityksensä Infernon kautta. Videon on ohjannut Puppy-rumpali Billy Price.

”Kappale on poliittisin, jonka olemme koskaan kirjoittaneet ja halusimme luoda visuaalisen linkin pitkään pakkomielteenämme olleen brittiläisen kansanperinteen sekä kappaleen radikaalin viestin välille. Billy teki loistavaa työtä kootessaan ja sulauttaessaan yhteen satoja arkistokuvia esimerkiksi kaivostyöläisten lakosta, suffragettiaktivisteista ja ensimmäisistä Pride-kulkueista sekä brittiläisistä perinteistä, joilla on myös iso yhteisöllinen voima. Video on tarkoitettu juhlistamaan sekä muinaisia että moderneja yhteisöllisiä rituaaleja”, kommentoi nokkamies Tom Templar.

Lisää luettavaa