Ensinäyttö: Memoremains synkistelee uudella Eternal Fame -singlellä – katso majesteettisessa miljöössä kuvattu video

Yhtye julkaisee debyyttialbuminsa tulevana syksynä.

13.08.2020

Seinäjokelainen popmetalliyhtye Memoremains julkaisee esikoispitkäsoittonsa The Cost of Greatness 16. lokakuuta. Uusi singlemaistiainen Eternal Fame julkaistaan virallisesti huomenna (14.8.), mutta sen video saa ensiesityksensä jo nyt Infernon välityksellä.

”Kun päätös tehdä albumi oli syntynyt, tämä oli ensimmäinen biisi joka tietoisesti syntyi sitä ajatellen. Biisin sahaava kitaraintro oli ollut ajatuksissani jo vuosikymmenen verran, että tällaisella vaanivalla tavalla pitää biisin alkaa. Ja koska kyseessä on vaaniva biisi, syntyi sen ympärille kenties Memoremainsin synkin ja mollisin synariffi. Siinä on tietynlaista jylhyyttä ja elokuvamaista energiaa”, avaa kiipparisti Mikko Kujanpää.

”Video kuvattiin kokonaan Ylistaron Tapaninlinnassa, joka tarjosi mahtavan majesteettisen miljöön. Eternal Fame oli kappaleena semmoinen, johon haluttiin tuoda aivan erilaista visuaalista kuvaa kuin aiemmin. Musiikkivideoille on aina myös mukavaa ottaa bändin ulkopuolisiakin henkilöitä mukaan esiintymään. Tälle videolle rakennettiin kolmen eri hahmon kokonaisuus ja sopivien henkilöiden miettiminen tuttavapiiristämme onkin hauskaa puuhaa”, toteaa kitaristi Aleksi Mäkelä.

”Teksti käsittelee näkyvyyttä ja esillä oloa sekä siihen liittyviä hyviä ja huonoja puolia. On todella yleistä, että suosiota ja muiden ihmisten huomiota haetaan keinolla millä hyvänsä, jolloin omat todelliset motiivit tehdä asioita väistyvät. Halusimme videolla korostaa biisissä olevia jännitteitä sekä niiden purkautumista sekä tuoda kappaleeseen ripauksen ’karmivuutta’. Videolla on haluttu visuaalisin keinoin korostaa tekstin teemaa sekä huomioon perustuvaa ihmisten ohjailua”, lisää laulaja Johanna Ahonen.

Memoremainsin voi tulevana viikonloppuna nähdä keikalla Seinäjoen Kultaisessa Kulauksessa (14.8.) sekä Jyväskylän Pub Juomassa (15.8.). Pub Juomaan on mahdollista matkata Seinäjoelta käsin myös bändin matkassa – lisätietoa aiheesta täällä.

Lisää luettavaa