Entinen Manowar-kitaristi David Shankle liittyi Wings of Destinyyn – ensimmäinen kappale uuden kepittäjän kanssa ulkona

Wings of Destiny vahvistui tutulla nimellä.

Hieman eksoottisemmasta heavy metal -maasta Costa Ricasta saapuva Wings of Destiny ilmoittaa uudesta kitarististaan David Shanklesta, joka on tuttu mm. soolobändistään sekä pestistään Manowarissa vuosina 1988-94.

Bändi on uudesta kitaristista luonnollisesti innoissaan.

”Tämä on uusi askel yhtyeelle, ja lisäämme riveihimme uuden räjähtävän elementin”, laulaja-kosketinsoittaja Anton Darusso kommentoi.

”Saattaa olla pieni riski ottaa mukaan jo entuudestaan ansioitunut nimi, mutta olen varma, että fanimme pitävät uudesta kokoonpanosta. Olemme joukko musiikillisia sotakoiria, jotka ovat valmiita hyökkäämään lavalle täydellä voimalla.”

Myös Shankle vaikuttaa tyytyväiseltä.

”Metalliveljeni Wings of Destinyssä ovat todella kova soittajaporukka, jonka musiikki on lähellä sydäntäni”, Shankle kertoo.

”Kun teimme yhteistyötä Rise Above Them All -singlellä, olimme valmiit liittymään yhteen luodaksemme uuden uniikin metallikoneen. Minun soitto- ja sävellystyylini sopivat tähän musiikkiin täydellisesti, enkä malta odottaa pääseväni tuomaan tätä demonista voiman, nopeuden ja aggressiivisuuden yhdistelmää livenä metallifaneille ympäri maailman.”

Wings of Destinyn viimeisin levy Memento Mori ilmestyi viime vuonna, ja kuten Shankle mainitsi, Rise Above Them All on uusi kappale, jolla kitaristi on mukana ensimmäistä kertaa.

YouTube video

Lisää luettavaa