Flat Earth teki kappaleen ihmisistä, jotka kieltävät itseltään onnellisuuden – ”Ylitsevuotava negatiivisuus tuntuu olevan nykyään osa kulttuuria”

Neverhappy on tulevan albumin toinen singlejulkaisu.

Flat Earth vasemmalta oikealle: Linde Lindström (ex-HIM), Gas Lipstick (ex-HIM), Anthony Pikkarainen (Polanski) ja Niclas Etelävuori (ex-Amorphis).
Kuva: AJ Savolainen

Flat Earth työstää parhaillaan jatkoa vuoden 2018 None for One -debyyttialbumilleen. Tulevalta levyltä julkaistiin aiemmin keväällä singlelohkaisu Draining by Your Flame ja tänään se saa jatkoa uudesta singlestä Neverhappy, jonka kylkeen on tehty myös lyriikkavideo.

”Tämä on kappale ihmisistä, jotka kieltävät itseltään onnellisuuden. Ylitsevuotava negatiivisuus tuntuu olevan nykyään osa tätä hiton kulttuuria ja ne tyypit, joiden elämä on pelkkää omista turhista ongelmista valittamista, ovat todella köyhiä. Luultavasti elämän yksinkertaistuminen on vaikuttanut suuresti tähän ilmiöön – kun ei ole oikeita ongelmia, tylsistyy ja asettaa elämälle epärealistisia odotuksia. Onneksi elämä kuitenkin saattaa meidät kaikki polvilleen ennemmin tai myöhemmin, mikä on ihan oikein”, toteaa laulaja Anthony Pikkarainen uudesta kappaleesta.