Folk metalin ystävien kissanpäivät eivät toteudukaan – Heathen Heroes -kiertue peruuntui

Týrin (kuvassa), Arkonan, Dalriadan ja Varang Nordin yhteiskiertue ei toteudukaan.

19.07.2021

Färsaarelaisen Týr-yhtyeen (kuvassa), venäläisen Arkonan, unkarilaisen Dalriadan sekä latvialaisen Varang Nordin oli tarkoitus lähteä yhteiskiertueelle, jonka tiimoilta nelikko olisi saapunut myös Suomeen kolmelle keikalle. Kiertueen oli alkujaan tarkoitus alkaa jo syksyllä 2020, mutta koronan vuoksi kiertuetta lykättiin kuluvan vuoden syyskuulle.

Nyt Suomen-keikkojen järjestäjä Tuska Live tiedottaa, että folk metalin ystävät eivät valitettavasti pääse nauttimaan tästä paketista ollenkaan vaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi kiertue on peruttu kokonaan. Liput voi palauttaa niiden ostopaikkaan 19.10.2021 mennessä.

”Taistelimme kiertueen puolesta kuukausia, mutta edessämme on sellaiset matkustus- ja yleisörajoitukset, että kiertueen järjestäminen on mahdotonta. Mikä on surullista ja iso pettymys, koska olimme jo niin lähellä kiertueen toteutumista. Työskentelimme tämän eteen kahden vuoden ajan ja sen sijaan, että vain lykkäisimme ja lykkäisimme sitä uudelleen ja uudelleen, päätimmekin alkaa työstää tuoreita ideoita”, kommentoidaan Týr-yhtyeen sosiaalisessa mediassa kiertueen peruuntumista.

Lisää luettavaa