Foo Fighters löi thrash-vaihteen silmään – kuuntele uusi March of the Insane -kappale

Kappale on tehty yhtyeen kauhuleffaa varten.

16.02.2022

Foo Fighters on julkaissut uuden kappaleen, joka eroaa piristävällä tavalla bändin tutusta soundista: March of the Insanella Dave Grohl ja kumppanit nimittäin kanavoivat Motörheadia ja varhaisia thrash metal -bändejä. Lopputuloksena on oikein mainio ralli, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

Kappale liittyy vahvasti yhtyeen työstämään Studio 666 -kauhuelokuvaan, jossa Foo Fightersin muusikot menevät äänittämään levyä syrjäiseen taloon, jota pahat voimat riivaavat. March of the Insane on elokuvassa kuvitteellisen Dream Widow -yhtyeen kappale.

”Heidän laulajansa sekosi ja tappoi muun bändin luovien erimielisyyksien vuoksi”, Grohl avasi elokuvan ja sen kuvitteellisen bändin taustoja Howard Sternin ohjelmassa.

”25 vuotta myöhemmin me menemme samaan paikkaan tekemään levyä tietämättä, mitä siellä on tapahtunut. Yhtäkkiä minut valtaa talon ja tuon kaverin henki. March of the Insane on kappale heidän kadonneelta levyltään, jota he olivat tekemässä ennen kuin heidän laulajansa murhasi heidät.”

Studio 666 tulee Yhdysvalloissa teatterilevitykseen 25. helmikuuta. Katso leffan traileri tuosta alta.

Lisää luettavaa