Guitar Meeting RMK lähtee tien päälle – soittoklinikoita pitämässä muun muassa W.A.S.P.- ja Beast in Black -kitaristit

Luvassa neljän ikärajattoman keikan minikiertue.

07.01.2019

Huomio kaikki makuuhuonekitaristit ja miksei myös jo hieman pidemmällekin ehtineet soittajat, seuraa erityisesti teitä kiinnostavaa tiedonantoa. Riihimäellä syksyllä 2017 alkunsa saanut Guitar Meeting -tapahtuma tekee keväällä neljän pysähdyksen minikiertueen, joka tarjoaa vuorovaikutteisia kitarailtamia kansainvälisesti arvostettujen muusikoiden toimesta.

Soittovinkkejä antamassa sekä rennosti peleistä ja vehkeistä sekä kaikesta muusta maan ja taivaan välillä keskustelemassa ovat kitaristit Douglas Blair (W.A.S.P.), Kasperi Heikkinen (Beast in Black, ex-U.D.O.), Erkka Korhonen (Dark Sarah, Raskasta Joulua), Samuli Federley (sooloartisti, 7- ja 8-kielisten kitaroiden taituri) sekä Joonas Widenius (flamenokitaristi). Mukana kiertää lisäksi laulaja Paolo Ribaldini ja kahdessa tapahtumassa on mukana myös myöhemmin julkistettava erikoisvieras.

Ennakkoliput tapahtumiin kustantavat 23 euroa, ovelta ostettuna 25. Tapahtumat ovat ikärajattomia. Lisätietoja löydät Guitar Meetingin Facebook-sivuilta.

Guitar Meeting -minikiertue nähdään seuraavilla paikkakunnilla:

16.3.2019 – Pirkan Pirtti, Pirkkala, Tampere
23.3.2019 – Jyvälän Setlementti, Jyväskylä
13.4.2019 – Ylästön Kotiseututalo, Vantaa
27.4.2019 – Piikkiön Kehityksen Kerhotalo, Kaarina/Turku

Lisää luettavaa