Hautajaisyö julkaisi vierailevien tähtien voimin tehdyn singlen – omien biisien lisäksi mukana Amorphis-cover

Kolmen biisin singlellä on mukana Torchia- ja Kuolemanlaakso-muusikoita.

31.08.2018

Suomeksi laulettua death/thrashia murjova Hautajaisyö julkaisi alkuvuodesta toisen pitkäsoittonsa Matkalla kohti hautaa. Yhtye on pitänyt itsensä toimeliaana ja julkaisee jo nyt uutta musiikkia. Sinä olet helvetti -singlen kaksi uutta biisiä toimivat jatko-osana pitkäsoitolle ja mukaan on paiskattu lisäksi Amorphis-cover Alone.

Lisäksi singlen kappaleilla kuullaan vierailevia tähtiä: Amorphis-lainalla päävastuun laulusta ottaa Kuolemanlaakso-yhtyeen Markus Laakso ja bändin omissa biiseissä soolokitaroista vastaa Torchian Ville Riitamaa.

”Tutustuin Hautajaisyö-solisti Janneen [Partanen], kun ördäsimme pari vuotta sitten samassa death metal -kuorossa Anti-festivaalin poikkitaiteellissa Artefact-esityksessä. Meillä synkkasi loistavasti yhteen, joten oli ilo ja kunnia tulla kutsutuksi hoilaamaan vähän ’A-Smurffeja’ heidän sinkulleen. Kiitos, Hautajaisyö – anteeksi, Amorphis!” Laakso kommentoi yhteistyökuvioita.

Sinä olet helvetti -single on kuunneltavissa kaikissa hyvin varustelluissa suoratoistopalveluissa. Nimikkokappaleelle on tulossa myös Kimmo Jalkasen ohjaama musiikkivideo, jossa bändin tiedotteen mukaan tullaan käsittelemään perheväkivaltaa.

Lisää luettavaa