”Heavy metalin Netflix” aloitti toimintansa – lupaa maksaa artisteille enemmän kuin Spotify tai Youtube

Palvelussa on tällä hetkellä dokumentteja ja keikkoja muun muassa Iron Maideniltä, Scorpionsilta, Slipknotilta ja Deathiltä.

11.04.2023

Uusi suoratoistopalvelu, rock- ja metallikonserttitaltiointeihin ja dokumentteihin keskittynyt Thunderflix on aloittanut toimintansa. ”Heavy metalin Netflixiksi” itseään mainostava palvelu maksaa 6,66 dollaria kuussa ja lupaa maksaa artisteille enemmän korvauksia kuin Spotify tai Youtube. Palveluun voi tutustua seitsemän päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

Vasta lanseeratun palvelun tarjonta ei vielä ole kovin suuri, mutta mukana on kuitenkin varsin nimekkäiden artistien tuotantoa. Konserttitaltiointeja löytyy muun muassa Black Sabbathilta (The End, 2017) Megadethiltä (That One Night: Live in Buenos Aires, 2007), Slipknotilta (Day of the Gusano, 2017), Ritchie Blackmoren Rainbow’lta (Black Masquerade, 2013) ja Rage Against Machinelta (Live at Finsbury Park, 2015), dokumenttipuolelta löytyy muun muassa Deathin Death by Metal (2016), thrash metal -dokumentit Murder in the Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story (2019) ja Get Thrashed! The Story of Thrash Metal (2006), black metal -dokkari Until the Light Takes Us (2008) sekä Bruce Dickinsonin Scream for Me Sarajevo (2017).

”Haluan Thunderflixin olevan pääkirjasto virallisille keikkataltioinneille ja elokuville, jotka on julkaistu viimeisen reilun 30 vuoden aikana. Keikkataltiointeja, jotka on tähän asti ollut vain vhs:llä tai dvd:llä, jopa niitä, jotka on julkaistu jonkun levyn rajoitetun bonuspainoksen kylkiäisenä. Siihen päälle lisätään vielä pandemian aikana tehdyt livestriimikeikat sekä kaikki se, mitä tulevaisuus tuo tullessaan”, maalailee palvelun perustaja Samuel Douek.

Lisää luettavaa