Helsinki Death Fest peruttu tältä vuodelta – täysin eivät järjestäjät kuitenkaan suostu koronan edessä taipumaan

HDF 5:n sijaan saadaan (toivon mukaan) HDF 4.5

01.07.2020

Helsinki Death Fest oli alun perin tarkoitus järjestää poikkeusjärjestelyin koronasta huolimatta elokuun lopussa. Nyt järjestäjät ovat kuitenkin päätyneet perumaan kinkerit tältä vuodelta ja siirtämään viidennen Helsinki Death Festin suosiolla ensi vuoteen. HDF 5 järjestetään siis 27.-28.8.2021.

”Tehtiin tämä ratkaisu, koska ei saatu kasaan sellasta line uppia tälle vuodelle, joka oikeuttaisi lipun hinnan pitämisen samana”, järjestäjät perustelevat.

”Ensi vuodesta vielä sen verran, että tällä hetkellä näyttää siltä että saadaan lähes jokainen tälle vuodelle suunniteltu artisti myös ensi vuodelle. Kuitenkin, ensi vuodelle tulee myös lisää mannaa ja siitä syystä tehäänkin niin, että nyt tälle vuodelle ostetut liput toimii ennakkolippuina ja on snadisti halvempia kuin mitä myöhemmin ostettu ens vuoden lippu tulee olemaan. Tasapuolisuuden nimissä näitä halvempia lippuja saa ostaa niin kauan kuin niitä riittää.”

Tälle vuodelle ostetut Helsinki Death Fest 5 -liput käyvät siis sellaisenaan myös ensi vuonna, mutta ne voi halutessaan myös palauttaa. Tällöin tulee olla yhteydessä Liveton asiakaspalveluun.

Täysin järjestäjät eivät kuitenkaan suostu taipumaan koronan ikeen alla, vaan tarkoitus on juhlia myös kuluvan vuoden elokuussa hieman pienemmässä mittakaavassa, mikäli maailmalla nyt ei tapahdu mitään mullistavaa.

”Mikäli rajoitukset antaa myöten, tänä vuonna juhlitaan kaksipäiväinen Helsinki Death Fest 4.5 johon myydään liput erikseen ja hinta tulee olemaan 20€. Liput tulee myyntiin vasta kun tiedetään että tapahtuma voidaan pitää ja artistit julkistetaan myös vasta sitten. Täysin kotimainen line up, kuitenkin. Mitään Emma Gaala -tyyppistä pöydistä pönöttämistä ei aleta järkkäämään”, järjestäjät tiedottavat.

”Elämä on kuolemista ja korona ihan vitun perseestä.”

Lisää luettavaa