Idle Hands laittoi yllättäen ulos uuden lyhytjulkaisun – kaksi ennenjulkaisematonta kappaletta kuunneltavissa

Idle Hands viimeisteli kesken jääneet biisit.

08.07.2020

Melodista metallia ja goottirockia yhdistelevä Idle Hands laittoi hieman yllättäen jakoon ep:n, jolta löytyy kaksi ”uutta” kappaletta.

Ainoastaan 300 kappaleen painosmäärään rajattu seiskatuumainen vinyyli on nimeltään Don’t Waste Your Time II, ja se on luonnollisesti jatkoa vuonna 2018 ilmestyneelle Don’t Waste Your Time -ep:lle.

Ep-kaksikon toiselta osalta löytyy kaksi biisiä, jotka nauhoitettiin osin valmiiksi jo ensimmäisen puoliskon teon aikoihin:

”Nämä kappaleet kirjoitettiin myöhään 2017 Portlandissa, samaan aikaan kuin Don’t Waste Your Timen muukin musiikki”, laulaja-kitaristi Gabriel Franco muistelee.

”Saimme rummut purkkiin alkuvuodesta 2018, ja olimme valmiit äänittämään… mutta sitten biisit jäivätkin odottamaan kahdeksi vuodeksi. Meillä oli nyt hieman vapaa-aikaa, joten oli viimeinkin mahdollisuus kajota uudestaan näihin sävellyksiin. Biisien sovitukset ovat samat kuin vuonna 2017, ja niissä on mukana alkuperäisen rumpuraidat.”

”Pääsimme jopa Falcon-studioille vanhan ystävämme Gabe Johnstonin kanssa, jotta saisimme meiningistä mahdollisimman saman kuin alkuperäisellä ep:llä. Tuloksena oli Don’t Waste Your Time II, eli jatke ensimmäiselle osalle. Nämä kappaleet sinun olisi pitänyt kuulla jo kaksi vuotta sitten.”

Lisää luettavaa