James Hetfieldin autoperheen uusin lisäys kerää palkintoja – katso kuvat!

03.04.2014

Metallica-nokkamiehen, James Hetfieldin, Black Pearliksi nimetty auto on palkittu vuoden customiksi Goodguysin All American Get-Togetherissa, Kaliforniassa.

Goodguysin tiedotteessa kerrotaan, että Hetfieldin tasaisesti laajentuva talli on kerännyt alan palkintoja ennenkin, mutta Black Pearl on tähän mennessä hänen voimakkain taidonnäytteensä. Hetfield on suunnitellut Black Pearlin yhdessä Rick Doren kanssa.

Toisin kuin Hetfieldin aiemmat kärryt, Black Pearl ei perustu mihinkään malliin ja tyyppiin, vaan on rakennettu puhtaalta pöydältä aloittaen. Käsin valmistetun alumiinirungon inspiraationa ovat toimineet 1930-luvun eurooppalaisten ja pohjoisamerikkalaisten autojen pisaran piirteet ja korimallin saumaton siirtymä.

”Koska olen taiteilija itsekin, tunnen sen intohimon, omistautumisen ja perfektionismin, jota omassa ammatissa hyvänä oleminen vaatii. Nöyrryn Marcel ja Luc De Layn metallinmuotoilutaitojen edessä”, Hetfield hehkuttaa autonsa valmistuksesta vastannutta kalifornialaiskaksikkoa.

Vintage Color Studion maalaaman auton konepellin alta löytyy 375-hevosvoimainen Fordin V8-moottori. Black Pearl on voittanut Custom of the Year -palkinnon lisäksi kaksi palkintoa Sacramenton AutoRama-tapahtumassa.

Tarkempia nippelitietoja ja lisää kuvia löytyy Goodguysin kotisivuilta.

black-pearl2
 
black-pearl3

Lisää luettavaa