Judas Priestillä ei ole aikomusta hidastaa tahtia, sanoo Rob Halford – ”Olemme sen velkaa faneillemme”

"Olemme todella kiitollisia siitä, missä tilanteessa nyt olemme", laulaja sanoo.

28.03.2024

Vuonna 1974 debyyttialbuminsa julkaissut heviveteraani Judas Priest julkaisi hiljattain jo yhdeksännentoista pitkäsoittonsa Invincible Shieldin. Yhtyeestä tuli näin ensimmäinen hevibändi, jonka kahden levyn välillä on vierähtänyt 50 vuotta. Vaikka bändillä onkin takanaan jo pitkä ura ja runsaasti kilometrejä, ei laulaja Rob Halfordin mukaan yhtyeellä ole vielä mitään aikomuksia laittaa pillejä pussiin ja vetäytyä eläkkeelle.

”Jos loppua alkaa edes ajattelemaan, valo alkaa hiipua ja alat tavallaan tyhjentyä. Ja me kaikki bändissä olemme todella kiitollisia siitä, missä tilanteessa nyt olemme ja mitä saimme yhdeksännellätoista levyllämme aikaan”, Halford sanoo tuoreessa Rock Antennen haastattelussa.

”Emme siis ajattele, että ’Yksi kiertue vielä ja sitten lopetamme’ tai ’Yksi albumi vielä’. Elämä on elämää. Meillä kaikilla on välillä ajatuksia, että ’Voi luoja, työpäivä. Voisinpa vain jäädä sänkyyn ja katsella telkkaria’. Sellainen on täysin normaalia. Mutta sinun täytyy osata punnita se kaikkea sitä vastaan, mitä olemme saaneet aikaan.”

”Ja meillä on myös velvollisuus tehdä tätä. Olemme sen velkaa faneillemme. Olemme heille kaikesta tästä velkaa. Meidän täytyy palata Saksaan, palata Itävaltaan, Italiaan, Ranskaan, Espanjaan, Japaniin, Uuteen-Seelantiin, Australiaan… Kaikki upeat fanimme odottavat ja odottavat nähdäkseen bändin taas ja juhlsitaakseen sitä musiikkia, jota me Judas Priestin kanssa teemme.”

Suomalaisfanit pääsevät nauttimaan yhtyeen musiikista taas kesällä, kun yhtye saapuu konsertoimaan Tampereen Nokia-areenalle 5. kesäkuuta.

Lisää luettavaa