Kanye West jatkaa bm-kentän valloitustaan – Kreivi ja Peste Noire lähettävät terveisiä

Elämme erikoisia aikoja.

27.01.2024

Uutisoimme hiljattain yhdysvaltalaisen rap-muusikko Kanye Westin mielenkiintoisesta asuvalinnasta, kun mies verhoutui norjalaisen Burzumin paitaan kollegansa Jpegmafian Instagram-sivuillaan julkaisemassa kuvassa. Kuva on herättänyt melkoisen pulinan ja kerännyt lähes 300 000 tykkäystä sekä yli kaksitoista tuhatta kommenttia.

Tieto odottamattomasta fanista kantautui myös Burzumin takana olevan Varg Vikernesin (nykyiseltä nimeltään Louis Cachet) korviin, ja tämä otti aiheeseen kantaa twitter-sivuillaan.

– Kaikille teille, jotka haluaisitte minun puhuvan pahaa Kanye Westistä: Ei, hän ei ole ”varastanut” yhtään mitään minun tekemääni. Kuten kirjoitan kuvassa näkyvässä black metal -aiheisessa kirjassani, on täysin normaalia, luonnollista ja ok inspiroitua ja saada ideoita muilta artisteilta.

Vikernesin päivitys nähtävillä jutun lopussa.

Nyt myös ranskalaisen black metal -yhtye Peste Noiren ylläpitämällä Facebook-sivulla julkaistiin kuva ja video Westistä yhtyeen bootleg-paita päällään. Päivityksen saatesanat Westille kuuluivat kutakuinkin seuraavasti:

– Kanye, ystäväni. Jos luet tämän viestin: lakkaa ostamasta Peste Noiren piraattipaitoja. Virallista merchandisea on saatavilla tästä linkistä.

Liitteenä oli linkki yhtyeen fanituotteita myyville sivuille. Päivitys katsottavissa alla.

Veikkauksia, minkä yhtyeen loimissa West nähdään seuraavaksi?

Lisää luettavaa