Kerry King paljasti lisää yksityiskohtia tulevasta levystään – mukana nimekäs tuottaja

Josh Wilbur on tuottanut aiemmin muun muassa Megadethiä ja Gojiraa.

17.01.2024

Slayer-kitaristi Kerry King on työstänyt muutaman vuoden ajan uuden Kerry King Bandinsä debyyttipitkäsoittoa, josta ei ihan hirveästi ole tihkunut tietoja julkisuuteen. Sen verran levystä tiedetään, että se on musiikillisesti jatkoa Slayerille ja että Slayer-rumpali Paul Bostaph on myös mukana. Bändin muista jäsenistä ja ensimmäisistä singlejulkaisuista saatika levyn julkaisuajankohdasta ei siis tätä kirjoittaessa ole tietoa.

Tuoreessa Consequencen haastattelussa King paljasti kuitenkin sen verran, että levyn tuottajana toimii muun muassa Kornia, Gojiraa ja Megadethiä tuottanut Josh Wilbur.

”Teen ensimmäistä kertaa hommia hänen kanssaan ja tulemme todella hyvin juttuun. En malta odottaa, että pääsen tekemään lisää levyjä hänen kanssaan ja hän ajattelee projektista samoin. Toivon mukaan pääsemme takaisin hommiin mahdollisimman pian. Hänen kanssaan on superhelppoa tehdä töitä ja hän on velho tietokoneen kanssa”, King hehkuttaa.

”Mielestäni Josh onnistui todella hyvin taltioimaan sen, miltä livesoundini kuulostaa. Sitä on ollut todella hankala saada taltioitua, mutta mielestäni tällä kertaa pääsimme kaikkein lähimmäs sitä.”

King myös toisti puheet siitä, että tuleva levy jatkaa siitä, mihin Slayer vuoden 2015 Repentless-levyllään jäi.

”Minä sävelsin valtaosan viimeisestä Slayerin levystä, joten ihmiset tietävät kyllä miltä kuulostan ja millaisia biisejä teen. Tämä levy on sataprosenttisesti minun käsialaani, joten jos olet pitänyt siitä, mitä olen tehnyt aiemmin urallani, tulet pitämään tästäkin”, King toteaa.

”Paul on myös mukana joten totta helvetissä se kuulostaa Slayeriltä, koska hänellä on oma tyylinsä.”

Lisää luettavaa