Kertaalleen hylätty syyte Marilyn Mansonia kohtaan on taas voimassa – valitustuomioistuin kumosi hylkäyspäätöksen

Ashley Walters syyttää Mansonia seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä.

14.12.2023

Marilyn Mansonin entisenä avustajana vuosina 2010-2011 toiminut Ashley Walters nosti vuonna 2021 laulajaa vastaan syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelystä, mutta Los Angelesin korkeimman oikeuden tuomari kuitenkin hylkäsi syytteet keväällä 2022. Hylkäystä perusteltiin sillä, että Walters oli nostanut syytteet liian myöhään eikä tarjonnut niille riittävää näyttöä.

Nyt Kalifornian valitustuomioistuin on kumonnut hylkäyspäätöksen ja todennut, että Walters voi nostaa Mansonia vastaan syytteet. Vetoomustuomioistuimen mukaan Walters pystyi nostamaan syytteet vasta nyt, koska oli tähän saakka tukahduttanut traumaattiset tapahtumat pois mielestään, uutisoi Billboard.

Walters on yksi monista naisista, jotka ovat nostaneet Mansonia kohtaan syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2021. Manson on kiistänyt kaikki syytökset ja useimmat syytteistä on hylätty tai sovittu oikeusistuimen ulkopuolella. Mansonia kohtaan nostettiin syytteitä sen jälkeen, kun tämän entinen kumppani Evan Rachel Wood kertoi Twitterissä helmikuussa 2021 Mansonin groomanneen hänet ja käyttäneen häntä hyväkseen.

Manson tuomittiin syyskuussa lievästä pahoinpitelystä sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun. Manson oli vuonna 2019 keikallaan sylkenyt ja niistänyt keikkapaikan kuvaajana toimineen naisen päälle.

Lisää luettavaa