Kiertävä metallifestivaali Hellfire 2020 potkii eloa livemusiikkiskeneen kolmella paikkakunnalla – esiintyjinä mm. Rytmihäiriö, Wolfheart ja …and Oceans

Tapahtuma kiertää 17.-19.12. Helsingissä, Oulussa ja Tampereella.

08.10.2020

Korona ja siihen liittyvät rajoitukset ovat tänä vuonna sotkeneet koko tapahtuma-alan oikein kunnolla ja konsertteja on siirretty tai peruttu kokonaan. Kaiken tämän härdellin keskellä voidaan kuitenkin vielä järjestää tapahtumia vastuullisesti ja turvamääräykset huomioiden – siitä muistuttavat joulukuun puolivälissä kolmella paikkakunnalla järjestettävät Hellfire 2020 – Metal Festival -kinkerit.

Kiertävä metallifestivaali potkaistaan käyntiin 17.12. Helsingin Tapahtumakeskus Telakalla, josta se jatkaa 18.12. Oulun Club Teatriaan ja päättyy 19.12. Tampereen Olympia-kortteliin. Jokaisella paikkakunnalla ovat mukana Rytmihäiriö, Kalmah, Brymir ja Mors Subita, Helsingissä lavalle nousee lisäksi …and Oceans ja Tampereella sekä Oulussa Wolfheart.

Kaikki esityspaikat korostavat noudattavansa voimassa olevia koronarajoituksia tarkoin. Telakka esimerkiksi kertoo kiinnittävänsä normaaliakin enemmän huomiota hygieniatoimiin ja käsihygieniaan. Club Teatriassa puolestaan yleisökapasiteetti on laskettu puoleen ja oleskelutilat on jaettu500 hengen lohkoihin, joissa on omat wc:t, myyntipisteet ja henkilökunta. Tampereella Olympiassa on myös vähennetty asiakaspaikkoja ja sieltä löytyy istumapaikkoja aulasta, salista ja parvelta.

”Haluamme tukea kotimaista metalliskeneä järjestämällä turvallisen tapahtuman samaan aikaan, kun niin moni keikka on jouduttu peruuttamaan. Elävä musiikki on ihmisille tarpeen ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin taatusti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista”, toteaa festivaalin promoottori Toni Törrönen.

Liput keikoille tulevat myyntiin maanantaina 12. lokakuuta kello 10 Lippupisteessä (Helsinki), Ticketmasterissa (Oulu) sekä Tiketissä (Tampere). Tapahtumat järjestää All Things Live Finland ja Loose Mind Productions.

Lisää luettavaa