Kirk Hammett pohti Dave Mustainen suhdetta Metallicaan, Mustaine kommentoi takaisin – ”Hän on lähes 100% oikeassa…”

Dave Mustaine ja Kirk Hammett

Dave Mustainen pitkä vihanpito entistä yhtyettään Metallicaa ja sen jäseniä, pääasiassa Lars Ulrichia ja James Hetfieldiä kohtaan on yksi metallimusiikin historian tunnetuimpia riitoja. World of Wheeler -podcast-sarjassa vieraillut Kirk Hammett pohti Mustainen ja Metallican suhdetta ja sanoi ymmärtävänsä hyvin Daven tuntemuksia.

– Minulla itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia Daven suhteen. Dave oli vain hyvin surullinen, vihainen ja turhautunut saamaansa kohteluun eikä hän voinut päästää siitä irti. Se on kuin elämäsi rakkaus jättäisi sinut. Olen aina tuntenut empatiaa Davea kohtaan ja ymmärrän hyvin, miksi hän on ollut niin vihainen, Hammett sanoo.

Kirkin mukaan tulehtuneet välit paranivat, kun Mustaine kutsuttiin Metallican 30-vuotisjuhliin soittamaan. Hammett sanoo antaneensa ilomielin valokeilan Davelle tuona iltana keskittyen itse komppaamaan Hetfieldin kanssa.

– Näin hänen kasvoistaan, miten vapauttava se hetki oli. Se auttoi häntä ja mielestäni suhteemme on sen jälkeen parantunut. Uskon, että sinä iltana parannettiin monia haavoja, Hammett tuumaa.

Podcastin julkaisun jälkeen Dave Mustaine kommentoi Hammettin sanomisia Twitterissä toteamalla, että Kirk on ”lähes 100-prosenttisen oikeassa”. Mustaine myös toteaa arvostavansa Hammettin näkemystä asiasta.