Kuinka käy ikonisen viettelijättären Black Sabbathin käsittelyssä? Jolene ei enää ole entisensä suomalaistubettajan jäljiltä

Ei muuten huono!

28.04.2024

Vain aniharva meistä on voinut välttyä kuulemasta yhdysvaltalaisen countrylegenda Dolly Partonin ikonista hittiä nimeltä Jolene. Se julkaistiin alun perin vuonna 1973 ja siitä ovat tehneet omia versioitaan muun muassa Måneskin, The White Stripes, Miley Cyrus ja kenties tuoreimpana kohunkin nostanut Beyoncé.

Jolene kertoo ahdingossa olevan vaimon tarinan, joka yrittää vedota miehensä pauloihinsa kietoneeseen femme fataleen nimeltä Jolene. Sanoitukset ovat ilmeisesti saaneet inspiraationsa Partonin vastavihitylle aviomiehelle flirttailleesta punapäisestä pankkivirkailijasta.

Moonic Productions sen sijaan on suomalainen tubettaja, joka pakkonaittaa erityisesti raskaamman musiikin artisteja ja megahittejä, kuten nyt esimerkiksi James Bluntin You’re Beautifulin ja Rammsteinin tai SUNN O))):n sekä Toton African.

Nyt mies on tehnyt temput Jolenelle työntämällä viettelijättären kanssa samaan liiteriin legendaarisen Black Sabbathin, ja voi ihmettä mitä siitä syntyykään:

Lisää luettavaa