Lordi tarjoaa suoratoistospektaakkelin – kolmetuntisen nettikeikan settilistan päättävät fanit

"Luvassa on juttuja, joita fanit eivät ilman koronaa näkisi", toteaa Mr. Lordi.

15.04.2020

Lordi oli parhaillaan Euroopan-kiertueella uuden Killection-albuminsa tiimoilta, kun koronavirus iski ja peli vihellettiin poikki. Kiertueesta oli siinä vaiheessa takana vasta puolet.

”Lauantai-iltana esiinnyimme vielä Saksan Leipzigissä täydelle salille, mutta sunnuntai-iltana löysin itseni kotisohvalta Rovaniemeltä. Tilanne tietenkin harmittaa, sillä keikoilla oli mahtava meno, ja rundin alkupuoli oli muutenkin menestys. Ihmisten terveys on kuitenkin tärkeintä, ja soittamatta jääneet keikat soitetaan sitten, kun pandemia helpottaa”, toteaa nokkahahmo Mr. Lordi.

Hirviöyhtye tarjoaa faneilleen lohtua karanteenioloihin soittamalla nettikeikan 22. toukokuuta. Stream-spektaakkelin settilista rakennetaan fanien toiveiden mukaisesti ja luvassa on muutenkin ainutlaatuista, bändin tavanomaisesta show’sta poikkeavaa meininkiä.

”Rundimme keskeytyi niin yhtäkkiä, että jouduimme jättämään kaikki keikkojemme showelementit varastoon Saksaan. Mietimme, mitä voimme faneillemme tarjota, jos emme voi levitellä siipiä ja sahailla ihmisiä. Päätimme mennä sitten kerralla toiseen äärilaitaan ja päästää fanit oikeasti lähelle. Show on kaikin puolin riisuttu. Istumme ringissä ja tavoittelemme treenikämppäfiilistä. Luvassa on juttuja, joita fanit eivät ilman koronaa näkisi”, Mr. Lordi hahmottelee.

”Tällä kertaa keikalla ei ole aikarajaa. Siitä lähdetään, että soitamme vähintään kolme tuntia. Suurimmat hitit soitamme joka tapauksessa, mutta nyt faneilla on mahdollisuus kuulla livenä myös biisejä, joita emme yleensä keikoilla soita. Rakennamme settilistan toiveiden perusteella.”

Stream-keikkaa pääsee seuraamaan keikalla.fi -sivuston kautta siis perjantaina 22. toukokuuta kello 22 (Suomen aikaa) alkaen. Nettikeikan lipun hinta on 12 euroa. Settiin tulevia kappaleita voit äänestää yhtyeen Facebook-sivuilla.

Lisää luettavaa