Marilyn Mansonia kohtaan nostettu jälleen uusia syytteitä – jo neljäs ex-kumppani syyttää laulajaa seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Ashley Morgan Smithlinen syytökset ovat linjassa muiden syytteitä nostaneiden kanssa.

01.07.2021

Jo neljäs Marilyn Mansonin entinen seurustelukumppani on nostanut laulajaa kohtaan syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä, ihmiskaupasta ja vapaudenriistosta. Uusien syytteiden takana on näyttelijä/malli Ashley Morgan Smithline, joka seurusteli laulajan kanssa vuosina 2010-2012. Asiasta uutisoi Rolling Stone.

Smithline kertoi Mansonin väkivaltaisuuksista ensimmäisen kerran jo helmikuussa Instagram-sivuillaan. Myöhemmin keväällä hän kertoi hänen ja Mansonin suhteesta tarkemmin People-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Smithline kuvaili People-lehdelle Mansonin raiskanneen hänet useaan kertaan ja murtaneen hänen nenänsä yhden hyökkäyksen aikana. Manson myös puri, ruoski ja viilteli häntä – Smithline sanoo laulajan jopa kaivertaneen veitsellä nimikirjaimensa tämän reiteen. Smithline sanoo Mansonin aivopesseen ja alistaneen hänet ja vertasi suhdetta kulttiin. Hän sanoo Mansonin myös juottaneen hänelle vertaan osana ”verivalaa”.

”On eri asia herätä aamulla siihen, kun toinen rakastelee sinua hellästi, kuin herätä huutaen ja sidottuna siihen, kun joku harrastaa tiedottoman ruumiisi kanssa seksiä sadistisesti nauraen”, Smithline totesi People-lehden haastattelussa.

”Pelkäsin henkeni puolesta joka ikinen hetki jonka vietin hänen kanssaan, mutta vielä enemmän pelkäsin sitä, että hän hylkää minut ja ottaa tilalleni jonkun toisen. Ja se on todella sairasta, se on aivopesua”, Smithline totesi.

Rolling Stone otti yhteyttä Mansonin edustajiin, jotka tyrmäsivät kaikki Smithlinen syytökset ja väitteet.

”Hänen lausunnoissaan on niin paljon valheita, ettemme edes tiedä, mistä aloittaa. Tämä suhde, jos sitä nyt siksi voi sanoa, ei kestänyt viikkoa kauempaa eikä Manson ole sen jälkeen nähnyt Smithlineä”, kommentoivat laulajan edustajat.

Myös näyttelijä Esmé Bianco, Mansonin entinen avustaja Ashley Walters sekä kolmas, nimettömänä pysyttelevä nainen ovat aiemmin nostaneet samankaltaisia syytöksiä Mansonia kohtaan. Laulaja ja tämän edustajat ovat kiistäneet kaikki syytökset.

Mansonista on myös voimassa oleva pidätysmääräys New Hampshiressa, jonka perusteena ovat Mansonin keikkaa vuonna 2019 kuvanneen valokuvaaja nostamat syytteet lievästä pahoinpitelystä. Deadlinen mukaan Manson on suostunut ilmoittautumaan vapaaehtoisesti poliisille vastaamaan New Hampshiren tapahtumiin.

Lisää luettavaa