Marilyn Mansonista annettiin pidätysmääräys – keikkaa kuvannut nainen syyttää pahoinpitelystä

Tapaus ei liity ahdisteluihin, joista laulajaa on myös viime aikoina syytetty.

26.05.2021

New Hampshiren poliisi tiedottaa antaneensa laulaja Marilyn Mansonista pidätysmääräyksen, koska tämä ei ole tullut vapaaehtoisesti vastaamaan tätä kohtaan nostettuihin syytteisiin. Aiheesta uutisoi Blabbermouth.

Mansonia vastaan on nostettu kaksi syytettä lievästä pahoinpitelystä välikohtauksesta, joka sattui vuonna 2019 Mansonin konsertissa New Hampshiressa. Silminnäkijöiden mukaan Manson oli ottanut keikkapaikan työntekijänä toimineen naispuolisen videokuvaajan silmätikukseen ja sylkenyt tämän päälle useita kertoja.

”Hän syljeskeli kaikkialle ja osui myös hänen kameraansa. Kuvaaja pyyhki limat ja näytti ärsyyntyneeltä. [Manson] huomasi tämän ja syljeskeli sen jälkeen tarkoituksella hänen kameraansa. Lopullinen niitti oli se, kun [Manson] laskeutui alas lattialle, käveli kuvaajan luokse ja sylkäisi jättimäisen limaklimpin suoraan häntä kohti – ei kameraa. Kuvaajaa suututti ja etoi niin että hän ryntäsi pois paikalta ja [Manson] vain nauroi”, yksi tapausta läheltä seurannut kertoo People-lehdelle.

Mansonin asianajaja Howard King sanoo syytteitä naurettaviksi.

”Ei ole mikään salaisuus kenellekään, joka on koskaan käynyt Mansonin keikalla, että hän provosoi mielellään, erityisesti kameran edessä. Tämä syyte nostettiin sen jälkeen, kun kiertuepaikan valokuvaaja oli ensin vaatinut meiltä yli 35 000 dollarin korvauksia, koska pieni määrä sylkeä oli osunut hänen käteensä. Kun pyysimme todisteita väitetyistä vahingoista, emme saaneet vastausta”, King toteaa tiedonannossaan.

”Koko väite on järjestön, mutta tulemme tekemään yhteistyötä viranomaisten kanssa kuten olemme tähänkin asti tehneet.”

New Hampshiressa voi saada lievästä pahoinpitelystä alle vuoden vankeustuomion sekä maksimissaan 2 000 dollarin sakot.

Mansonia kohtaan on nostettu myös kaksi syytettä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapaukset eivät liity toisiinsa.

Lisää luettavaa