Marilyn Mansonin ex-basisti Twiggy Ramirez kommentoi raiskaussyytöksiä

"En hyväksy minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, joka ei perustu yhteisymmärrykseen."

26.10.2017

Twiggy Ramirez, oikealta nimeltään Jeordie White, on kommentoinut ensimmäistä kertaa julkisesti entisen tyttöystävänsä, Jack Off Jill -yhtyeen laulajan Jessicka Adamsin syytöksiä. Adamsin mukaan Ramirez olisi raiskannut ja käyttäytynyt väkivaltaisesti tätä kohtaan heidän seurusteluaikoinaan 90-luvulla. Pitchfork julkaisi basistin kommentit, joissa tämä kieltää tapahtuneen ja sanoo keskittyvänsä nyt perheeseen sekä pitääkseen itsensä selvänä.

”Nämä 20 vuoden takaiset syytökset ovat vasta nyt kantautuneet tietooni. En hyväksy minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, joka ei perustu yhteisymmärrykseen. Nyt otan aikaa itselleni ja perheelleni ja keskityn jatkamaan useamman vuoden selvää elämääni. Jos olen joskus aiheuttanut jollekin tuskaa, pyydän anteeksi ja kadun sitä syvästi”, Ramirez kommentoi.

Marilyn Manson erotti pitkään yhtyeessään soittaneen Ramirezin sen jälkeen, kun Adams toi raiskaus- ja pahoinpitelysyytökset julki. Adams kommentoi Twitterissä eräälle seuraajalleen käyneensä Mansonin kanssa ”keskustelua” ja aiheesta ja kiittelee Mansonia tämän ratkaisusta.

”Keskusteluja on käyty, anteeksipyyntöjä esitetty. Siinä kaikki, mitä muiden tarvitsee tietää!” Adams kommentoi.

Lisää luettavaa