Metallica esiintyy Pekingissä konserttipianistin kanssa

Metallica sai vuoden 2014 Grammy-gaalassa lavalle hieman erikoisemman vieraan. Yhtye esitti gaalassa kappaleen One ja yhtyeen vierailijana oli maailmankuulu konserttipianisti Lang Lang.

Nyt tämä erikoisvierailu toteutuu uudemman kerran. Lang Lang astelee Metallican kanssa lavalle kotimaassaan Kiinassa, kun Metallican WorldWired-kiertue pysähtyy Pekingissä 18. tammikuuta.

Metallican uusi Hardwired… To Self-Destruct -albumi julkaistiin 18.11. Bändi aloitti levyn tiimoilta WorldWired-kiertueen 11.1. Soulista Etelä-Koreasta.

”Kolme vuotta sitten meillä oli kunnia jakaa lava Lang Langin kanssa Grammy-gaalassa ja soitimme Onen yhdessä. Se oli yksi luovimmista ja uniikeimmista esityksistä koko urallamme. Ja nyt olemme innoissamme ilmoittaessamme, että Lang Lang liittyy joukkoomme taas, tällä kertaa Pekingissä, kun soitamme Le Sports Centerissä loppuunmyydyn keikan WorldWired-kiertueemme ensimmäisellä osiolla”, kerrotaan Metallica-leiristä.

Vuoden 2014 Grammy esiintymisen jälkeen Metallica ja Lang Lang julkaisivat myös yhdessä äänitetyn version Onesta ja versio julkaistiin Itunesissa. One oli Metallican ensimmäinen single vuonna 1988 julkaistulta …And Justice for All– albumilta. Samaisesta kappaleesta kuvattiin myös yhtyeen kautta aikain ensimmäinen musiikkivideo.