Metalliympyröistä tuttu harmonikkataituri Netta Skog tekee uuden aluevaltauksen – ”Tulee olemaan koko urani suuritöisin projekti”

Ensiferumista ja Turisaksesta tuttu hanuristi hyppää elokuvamusiikin syvään päähän.

05.06.2018

Harmonikansoittaja Netta Skog, joka on tullut raskaan musiikin ystäville tutuksi muun muassa Ensiferumin ja Turisas-yhtyeen kautta, tekee seuraavaksi uuden aluevaltauksen sukeltamalla syvälle elokuvamusiikin pariin. Eikä syyskuussa Karkkilan Karkkila-salissa toteutettavassa parituntisessa konsertissa aiota mennä siitä missä aita on matalin, vaan Skog näyttää, miten yhden soittimen saa kuulostamaan isommaltakin orkesterilta ilman taustanauhoja.

”Olen jo pitkään haaveillut tämän tyyppisestä konsertista ja nyt tuntuu, että vihdoin on aika tehdä tämä. Tämä tulee ehdottomasti olemaan koko urani suuritöisin mutta luultavasti upein projekti”, Skog kertoo.

Elokuvia ja niiden soundtrackeja rakastava Skog valikoi ohjelmistoon omien suosikkileffojensa musiikkia sekä muuten vaikutuksen tehneitä äänimaailmoja. Konsertissa kuullaan musiikkia muun muassa Pirates of the Caribbean– ja Disney-elokuvista sekä Braveheartin ja Titanicin kaltaisista eepoksista.

”Monesti ihmiset eivät välttämättä edes muista, minkälaista musiikkia tietyissä elokuvissa on, mutta varmasti huomaisivat sen poissaolon. Nyt haluan nimen omaan tuoda esille sen upean musiikin, ilman sitä kuvaa, ja luulen, että ihan jo sillä musiikin voimalla ihmiset näkevät mielessään kyseisten elokuvien kohtaukset.”

Kaikenikäisille tarkoitettu konsertti järjestetään lauantaina 29. syyskuuta. Lippuja saa Netan nettisivuilta, Karkkilan AitoKulta-liikkeestä ja Pusulan PikkuOmenasta. Lippujen hinnat ovat ennakkoon 20€ ja alle 15-vuotiailta 15€.

Lisää luettavaa