Miksi Gary Holt ei ole Kerry Kingin soolobändissä? King valaisee asiaa – ”Emme ole riidoissa”

King haluaa vain tehdä edes jotain pesäeroa Slayeriin.

20.05.2024

Slayer-kitaristi Kerry King julkaisi viime viikolla soolodebyyttinsä From Hell I Rise. Kingin bändiin kuuluu Slayerin pitkäaikainen rumpali Paul Bostaph, mutta toiseksi kitaristiksi ei päätynyt thrash metal -jättiläisessä vuodesta 2013 asti soittanut Gary Holt, vaan muun muassa Machine Headistä ja Vio-Lencestä tuttu Phil Demmel, joka soitti Holtin tuuraajana neljä keikkaa Slayerin riveissä joulukuussa 2018. Detroitilaisen WRIF-radiokanavan haastattelussa Kingiltä kysyttiin, miksi tämä päätyi juuri Demmeliin eikä Holtiin. King sanoo Holtinkin käyneen kyllä mielessä.

”Mutta mitä enemmän ottaisin [Slayeristä] osasia, sitä enemmän tarjoaisin ammuksia niille, jotka vihaavat tätä juttua joka tapauksessa. Niinpä valitsin erilaisen tien. Meinasin alkujaan käyttää tuottajanakin Terry Dateä, joka teki [Slayerin] viimeisen levyn, mutta sekin olisi ollut taas yksi pala Slayeriä ja halusin ottaa siitä etäisyyttä. Onneksi minut ohjattiin Josh Wilburin luo ja tulimme loistavasti juttuun”, King toteaa.

”Gary on kuullut biisejä [soololevyltä] sitä mukaa kun niitä on julkaistu ja hän viestittelee minulle jatkuvasti, miten raskasta kamaa ne ovat ja miten hän rakastaa niitä. Eli emme ole riidoissa, jos joku niin luulee. Se on kaukana totuudesta. Olemme yhä tiiviisti yhteydessä ja odotamme innolla, että pääsemme soittamaan keikkoja yhdessä syksyllä. Ja hän on yhä fani, joka kannustaa minua, mikä on superhienoa.”

Lisää luettavaa