Miten Machine Head -liideriltä taittuu Slipknot, Pearl Jam ja Deftones akustisesti? Katsotaanpa!

Robb Flynn viihdyttää fanejaan akustisilla livestriimivetäisyillä.

30.06.2020

Machine Head -nokkamies Robb Flynn on viihdyttänyt fanejaan ja seuraajiaan korona-aikana tekemällä Facebook Live -lähetyksiä, joissa tämä soittelee akustisesti mies ja kitara -periaatteella fanien toivekappaleita. Sessioissa on kuultu niin Machine Headin omia biisejä kuin myös covereita – Flynnin tavoite on opetella vähintään kaksi uutta biisiä jokaiseen Acoustic Happy Hour -lähetykseensä.

Viime perjantaina (26.6.) Acoustic Happy Hourissa kuultiin muun muassa Flynnin tulkinnat Slipknotin Snuffista, Pearl Jamin Blackista, Deftonesin Change (in the House of Flies) -kappaleesta, System of a Downin Aerialsista ja Musen Time is Running Outista sekä akustiset versiot Machine Headin Is There Anybody Out There?– ja Circle the Drain -kappaleista. Katso tallenne akkarisessiosta tuosta yläpuolelta.

Flynn totesi Kerrang!-lehdelle antamassaan haastattelussa, että nämä Acoustic Happy Hour -sessiot ovat hänelle myös oiva tilaisuus kehittää laulutekniikkaansa paremmaksi.

”En ollut urani ensimmäisten 20 vuoden aikana ottanut kertaakaan laulutunteja. Noin 10 vuotta sitten otin muutamia. Näiden akkarivetojen myötä olen ollut taas yhteydesä entiseen lauluopettajaani ja yrittänyt selvittää, miksi pystyn vetämään kolme ja puoli tuntia Machine Headin keikkoja, mutta tämä puhtaasti laulaminen on hemmetin vaikeaa. Tämä on tilaisuus oppia pois kaikista vääristä tavoista ja tehdä asiat oikein”, Flynn kertoo.

Lisää luettavaa