Moon Tooth -kitaristi koomassa sairaalassa – ”Tätä kaikkea on vaikea sulattaa…”

Nick Lee on saanut useita kohtauksia toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

02.08.2022

Amerikkalaisen Moon Tooth -metallibändin kitaristi Nick Lee (artikkelikuvassa vasemmassa laidassa) on joutunut sairaalaan, jossa tätä pidetään keinotekoisessa koomassa. Yhtye kertoi asiasta avoimesti sosiaalisessa mediassa.

”Torstaina (21.7.) tapasimme treenikämpällä tarkoituksenamme valmistautua seuraavan illan keikkaan. Nick vaikutti tavalliselta omalta itseltään, mutta sanoi tunteneensa olonsa hyvin sumuiseksi ja sekavaksi. Päätimme soittaa setin ja lopettaa mahdollisimman ajoissa, jotta hän pääsisi lepäämään. Kamoja pystyttäessä Nick oli kaatunut ja lyönyt päänsä. Myöhemmin valvontakameroiden nauhoilta näimme, että hän oli saanut kohtauksen ja lyönyt päänsä bassorumpuun. Löysimme hänet heti tapahtuneen jälkeen ja soitimme välittömästi ambulanssin. Kun ensiapu saapui, hän oli saanut jo toisen kohtauksen”, yhtye kirjoittaa.

”Nyt viikkoa myöhemmin tilanne on valitettavasti mennyt pahemmaksi. Hän on saanut kohtauksia joka yö, minkä vuoksi hänet on laitettu hengityskoneeseen ja lopulta lääkkeiden avulla koomaan, jotta hänen kroppansa saa aikaa toipua.”

”Syytä kohtauksiin ei edelleenkään tiedetä ja tämä todella hämmentävä tilanne on tullut täysin puskista. Nickillä ei ole ennen ollut vastaavia terveysongelmia ja kuluttavaa kiertue-elämää lukuun ottamatta hän on aina elänyt terveesti. Olemme kaikki nähneet, miten hän juoksee, kiipeilee ja hyppii keikkalavoilla sekä harrastaa joogaa ja lenkkeilyä ja niin edelleen.”

Leelle on pystytetty joukkorahoituskampanja GoFundMe-sivustolle, jonka tarkoituksena on auttaa Leetä ja hänen perhettään kasvavien hoitokulujen kanssa.

”Tiedämme, että tätä kaikkea on vaikea sulattaa, mutta selviämme tästä yhdessä. Moon Tooth on perhe ja teemme mitä tahansa vaaditaan pitääksemme huolta toisistamme. Rakastamme teitä, olemme täällä teitä varten ja kuten aina, arvostamme suuresti tukeanne”, yhtye päättää tiedotteensa.

Alta voit katsoa bändin GoFundMe-sivulla julkaistun videon sekä yhtyeen koko tiedotteen aiheesta.

YouTube video

Lisää luettavaa