Nervosassa jälleen kerran kokoonpanomuutoksia – alle vuoden pestissä ollut rumpali vaihtuu uuteen kannuttajaan

Asiasta tiedotettiin yhtyeen Youtube-kanavalla julkaistulla videolla.

16.01.2024

Prika Amaralin liidaaman brasilialaisen thrash metal -yhtye Nervosan kokoonpanossa on ollut runsaasti vaihtuvuutta koko bändin 14-vuotisen elinkaaren aikana. Kovin pitkäikäiseksi ei jäänyt myöskään yhtyeen viime syyskuussa ilmestyneellä Jailbreak-albumilla soittanut kokoonpano, sillä alle vuoden pestissään ollut rumpali Michaela Naydenova (kuvassa vasemmassa laidassa) ei jatka enää yhtyeen riveissä. Asiasta tiedotettiin bändin Youtube-kanavalla julkaistulla videolla (katso alempaa) ja Naydenova kertoi lähdöstään myös Instagram-sivuillaan.

”Päätin viime vuoden lopulla päättää matkani Nervosan kanssa ja nyt on tullut aika kertoa asiasta julkisesti. Haluan tehdä enemmän kokeiluja musiikkikentällä. Tulen siis jatkossakin soittamaan rumpuja. Olin bändissä lähes vuoden ja minulla oli superhauskaa. Näin monia paikkoja ja sain runsaasti kokemuksia lyhyessä ajassa. Tapasin paljon ihmisiä ja olen kiitollinen kaikille heidän ajastaan ja energiastaan”, Naydenova kirjoittaa.

Naydenovan korvaaja on kuitenkin jo selvillä ja tämä esiteltiin myös yhtyeen julkaisemalla videolla. Yhtyeen uudeksi rumpaliksi on pestattu Gabriela Abud, joka on toiminut muun muassa niin ikään brasilialaisen thrash metal -yhtye Sinyan keikkamuusikkona.

”Suurella ilolla ilmoitan, että olen liittynyt Nervosaan. Olen lapsesta saakka seurannut ihaillen yhtyettä ja sen uraa. Tämä on unelmieni täyttymys enkä voisi olla asiasta onnellisempi”, Abud kirjoittaa saatteeksi Instagramissa julkaisemalleen videopätkälle, jossa tämä antaa näytteen taidoistaan.

Lisää luettavaa