Nita Strauss palaa Alice Cooperin livekokoonpanoon – ”Aina suuri kunnia”, kommentoi kitaristi

Strauss nähdään kauhurokkarin matkassa taas Cooperin keväällä alkavalla kiertueella.

07.03.2023

Alice Cooperin kiertuekitaristina vuodesta 2014 toiminut Nita Strauss ilmoitti viime syksynä, ettei häntä nähdä Cooperin tulevalla kiertueella, vaan hän liittyy poptähti Demi Lovaton keikkakokoonpanoon popparin tulevalla kiertueella. Nyt kun Lovaton kiertue on ohi ja poppari paiskii hommia studiossa, palaa Strauss taas Cooperin leiriin kauhurokkarin suunnatessa taas kiertueelle.

”Nita pyysi virkavapaata työskennelläkseen jonkun toisen kanssa, mikä on asia, johon olen aina bändini jäseniä rohkaissut. Haluan heidän haastavan itseään ja kokeilevan uusia asioita. Olen kiitollinen vanhalle ystävälleni Kane Robertsille, joka paikkasi häntä, mutta Nita tulee taas mukaamme seuraavalle kiertueelle, joka käynnistyy huhtikuun lopussa”, Cooper tiedottaa some-kanavissaan.

Strauss nähdään siis Cooperin pitkällä Pohjois-Amerikan-kiertueella, johon kuuluu myös muutamia stadionkeikkoja Def Leppardin ja Mötley Crüen kanssa sekä kesäkeikkoja yhdessä Rob Zombien ja Ministryn kanssa.

”Oli kyse studiosta tai keikkalavasta, on aina suuri kunnia tehdä musiikkia Alice Cooperin kanssa. Olen innoissani tästä paluusta. Nähdään keikoilla!” Strauss vuorostaan kommentoi.

Lisää luettavaa