On niitä huonoja päiviä veteraaneillakin: Kirk Hammettilla meni Nothing Else Mattersin intro pitkin reisiä Bostonin-keikalla – katso video

"Sori tyypit, keskittymiseni herpaantui, koska olette niin mahtavia", kitaristi naureskeli.

31.05.2022

Vaikka olisitkin kuinka pitkän linjan muusikko ja soittanut jotain kappaletta tuhatpäisen yleisön edessä tuhat kertaa, joskus vaan tulee niitä hetkiä, kun hommat eivät ota sujuakseen. Tämän sai tuta Metallica-kitaristi Kirk Hammett viime sunnuntaina, kun yhtye esiintyi Bostonissa ja tuli aika soittaa ikivihreä Nothing Else Matters.

Youtubeen on ilmaantunut videoita, joissa nähdään, miten kappaleen yksinään aloittava Hammett sekoaa soitossaan heti alkumetreillä. Hammett lyökin homman lekkeriksi ja kaatuu lavalle hetkeksi pötköttämään. Noustuaan ylös hän kävelee mikrofonille ja seivaa tilanteen naurahtaen:

”Sori tyypit, keskittymiseni herpaantui, koska olette niin mahtavia. Yritetäänkö uudestaan?”

Tämän jälkeen Hammett soittaa intron uudestaan nostaen jopa tempoa näyttääkseen, että kyllä se sieltä lähtee. Lopulta muukin bändi liittyy soittoon ja kappale saadaan kunnialla maaliin.

Tässäpä siis oiva muistutus kaikille pizzerioiden nurkkia ja paikallisräkälöitä koluaville bändeille, että eipä niistä soittomokista kannata niin välittää, koska sattuu niitä veteraaneillekin.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa