Onko kaksi päivää Metallicaa liian tuhti paketti? Vuoden 2024 keikoille tulee myyntiin myös yhden illan lippuja

Jos kerkeät kesällä 2024 vain yhdelle Metallica-keikalle, niin ei hätää, asia hoituu.

12.01.2023

Suuri ja kaunis Metallica esiintyy Suomessa jopa kahteen otteeseen vuonna 2024. Metallijätti on jälleen kehittänyt kiertueelle joitain vähän erikoisempia kuvioita, ja tällä kertaa jujuna on, että yhtye soittaa kaksi keikkaa kussakin vierailemassaan kaupungissa. Näillä keikoilla on sitten eri settilistat, lämppärit ja kaikki.

Aiemmin konsertteihin on voinut hankkia vain kahden päivän lippupaketteja. Nyt kuitenkin tiedotetaan, että myyntiin tulee myös yhden päivän lippuja, eli katsoja voi mennä pelkästään toista spektaakkelia ihailemaan. Vaan kumpana iltana kuullaan ne omat suosikkibiisit? Siinäpä kysymys.

Yhden päivän liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 20. tammikuuta. Lippujen hinnat ovat alkaen 79,50 euroa. Metallica esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 7. kesäkuuta ja 9. kesäkuuta vuonna 2024. Ensimmäisen illan lämppäreinä soittavat Architects ja Mammoth WVH, toisen keikan lämmittelijöinä nähdään Five Finger Death Punch ja Ice Nine Kills. Infernon toverimedia Soundi on tapahtumien virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa