Overkillistä, Machine Headista ja Dream Theaterista tuttujen ukkojen superbändi solmi levydiilin – debyytti tulossa

Debyyttialbumi ilmestyy "piakkoin".

26.03.2020

Viime elokuussa sosiaaliseen mediaan levisi mielenkiintoisia päivityksiä, jossa kitaristi Phil Demmel (Vio-Lence, ex-Machine Head), rumpali Mike Portnoy (Sons of Apollo, ex-Dream Theater), basisti Mark Menghi (Metal Allegiance) ja laulaja Bobby ”Blitz” Ellsworth (Overkill) hengailivat yhdessä ja vihjailivat, että nyt saattaa olla jotain erikoista meneillään. Nyt mystisyyden verhoa on raotettu lisää: nelikko on muodostanut bändin nimeltään BPMD, joka on solminut levydiilin Napalm Recordsin kanssa. Esikoispitkäsoitto julkaistaan yhtyeen mukaan ”hyvinkin piakkoin”.

Yhtye kertoo tuoreessa some-päivityksessään jäsenten kokoontuneen ensimmäistä kertaa yhteen kesällä 2019 tarkoituksenaan jamitella ja tehdä kunniaa omille klassisen rockin suosikkikappaleilleen. BPMD:n perimmäinen idea on pitää hauskaa ja tarjota hyvää mieltä myös muille.

”Tämä planeetta kaipaa nyt jotain, joka saa hyvälle mielelle. Uskon täydestä sydämestäni, että tämän avulla se hoituu. Kiinnittäkää turvavyöt ja tehkää tilaa BPMD:lle”, Menghi kommentoi.

Lisää luettavaa