Parantumattomasti sairas Ozzy Osbourne nimeää suurimmat pelkonsa – vaimo on kauhistuttavampi kuin kuolema

Osbournen perheessä liverrellään taas.

25.05.2024

Black Sabbathin laulajana, menestyksekkäänä sooloartistina ja pimeyden prinssinä tunnettu Ozzy Osbourne tekee perheensä kanssa The Osbournes -podcastia, jossa he ovat puhuneet varsin avoimesti värikkäästä elämästään. Ozzyn lisäksi jaksoissa pääsevät ääneen hänen vaimonsa Sharon, tyttärensä Kelly sekä poikansa Jack.

Hiljattaisessa jaksossa Jack pyysi perhettään paljastamaan suurimpia pelkojaan. Ensimmäisenä suunsa avasi 75-vuotias Ozzy, joka sairastaa parantumatonta Parkinsonin tautia ja on joutunut kaaduttuaan kotonaan käymään läpi lukuisia leikkausoperaatioita, joista osa on kaiken lisäksi mennyt pieleen.

Voisi olettaa, että vakavista terveyshaasteista vuosien ajan kärsinyt ihminen vastaisi kysymykseen sen enempiä empimättä esimerkiksi “kuolema” tai vaikkapa “terveydentilan romahtaminen”, mutta yllättäen lepakoita järsimällä teurastava muusikko vastasikin välittömästi “rotat.” Heti tämän perään mies mumisi kämmeneensä vielä “ja äitisi.”

Miehensä mutinoihin ilmeisen tottunut Sharon jatkoi ilmeenkään värähtämättä juttua, ja nimesi suurimmiksi pelonaiheikseen korkeat paikat ja tulen.

Tytär Kelly ei suhtautunut isänsä kuittiin aivan yhtä suopeasti, vaan osoitti tätä sormella ja totesi tämän olevan varsinainen mulkku. Sharon vastasi arvokkaaseen tapaansa olevansa tyttärensä kanssa samaa mieltä, ja kehotti perhettään jatkamaan keskustelunaiheen parissa.

Selvästikään Ozzylla ei liikaa kuolemanpelkoa ristinään ole, kun tohtii vielä voimiensa rapistuttuakin irvistellä kiivasluontoisen maineessa olevalle rouvalleen.

Klippi jaksosta katsottavissa alla.

Lisää luettavaa