Phil Anselmo mukana King Parrotin tuoreella singlellä – tarjoaa esimakua tulevasta ep-levystä

Tiedossa neljän biisin täsmäisku Australiasta.

22.09.2020

Australialainen sekameteliorkesteri King Parrot julkaisee 9. lokakuuta uuden neljän biisin ep-levyn Holed Up in the Lair. Levyltä on irroitettu viimeisimpänä singlejulkaisuna kappale Nor is Yours, jolla vierailee muun muassa Panterasta, Downista ja The Illegalsista tuttu Phil Anselmo. Anselmo onkin aussilaisille tuttu hahmo jo entuudestaan, sillä mies tuotti bändin vuonna 2015 julkaistun Dead Set -albumin. Anselmon Housecore Records toimii myös uuden ep:n julkaisijana Pohjois-Amerikassa.

Holed Up in the Lair -ep on työstetty bändin tavoista poiketen varsin nopealla aikataululla neljässä päivässä. Se on samalla bändin kädenojennus faneille, jotka joutuvat kituuttelemaan koronakaranteenissa.

”Yleensä bändimme tekee musiikkia yhdessä samassa huoneessa, mutta se ei ole ollut nyt mahdollista. Tarkoituksenamme oli työstää nämä biisit jossain vaiheessa seuraavalle levylle, mutta kun kaikki rajoitukset lyötiin päälle, ajattelimme, että miksemme laittaisi näitä ulos nyt? Olemme varmoja, että fanit pitävät näistä biiseistä – ne ovat tylyjä, nopeita ja likaisia, ja purimme niihin koko sydämemme ja sielumme”, bändi kommentoi.

Lisää luettavaa