Sacred Reich -nokkamiehen vaimo sai vakavan sairaskohtauksen – ”Sandy kävi todella lähellä kuolemaa”

Phil Rind pystytti joukkorahoituskampanjan selvitäkseen Sandy-vaimonsa sairaalakuluista.

04.05.2021

Thrash metal -veteraani Sacred Reichin nokkamies Phil Rind (kuvassa toisena oikealta) on laittanut pystyyn joukkorahoituskampanjan, jonka on tarkoitus auttaa hoitamaan hänen vaimonsa, vakavan sairaskohtauksen saaneen Sandy Rindin sairaalakuluja.

”Maanantaiaamuna 22. maaliskuunta menin makuuhuoneeseen herättämään Sandya. Hän ei reagoinut. Soitin hätänumeroon ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Hän oli septisessä shokissa ja kärsi pahasti hapenpuutteesta. Hänen verenpaineensa romahti eivätkä hänen aivonsa, sydämensä, munuaisensa ja maksansa enää toimineet. Hänen koko kehonsa oli sammumassa. Sandy kävi todella lähellä kuolemaa ja neurologin mukaan hän ei tulisi enää heräämään”, Rind kuvailee tapahtunutta GoFundMe-sivulla.

”Sandy vietti kaksi viikkoa tehohoidossa erittäin kriittisessä tilassa. Neurologien yllätykseksi hän kuitenkin heräsi! Meille se oli todellinen ihme.”

Kampanjan pystyttämisen aikaan Sandy Rind on ollut sairaalassa kaikkiaan kuusi viikkoa ja vaatii laajamittaista fysikaalista ja neurologista kuntoutusta kotiuduttuaan.

”Toistaiseksi Sandy vaatii täydellistä huolenpitoa. Hän puhuu hieman, mutta puheen tuottaminen on vaikeaa. Hän ei pysty syömään itse ja hänen ruokavalionsa on pelkkää sosetta. Hänen täytyy oppia uudestaan kävelemään. Positiivista on se, että hänen tilansa paranee, mutta matka on vielä pitkä. Toipumista ei mitata päivissä tai viikoissa vaan kuukausissa ja kuukausissa”, Rind kirjoittaa.

”Pyydämmekin teiltä apuja kasvavien sairaalalaskujen hoitamiseksi tällä pitkällä ja kivisellä tiellä kohti toipumista. Arvostamme suuresti kaikkea tukea eikä yksikään lahjoitus ole liian pieni. Tiedämme, että juuri nyt monella muullakin on nyt vaikeaa. Kiitämme ystävällisyydestänne, avokätisyydestänne, rakkaudestanne ja rukouksistanne. Kukaan meistä ei selviä yksin.”

Tätä kirjoittaessa päivän pystyssä ollut kampanja on kerännyt kokoon 37 405 dollaria. Tavoitesummaksi on asetettu 100 000 dollaria.

Lisää luettavaa