Scars of Solitude esittelee tulevaa ep-levyään – Left on Read tuo tasapainoa muuten ripeätempoiseksi äityneelle lyhytsoitolle

Laulaja-kitaristi Tuomo Laulaisen mukaan hyvä pöhinä ei rajoitu pelkästään uuteen julkaisuun.

Kuva: J-V Hintikka

Äänekoskelainen Scars of Solitude julkaisee loppuvuodesta uuden ep:n, joka on bändin nykykokoonpanon ensimmäinen taidonnäyte julkaisurintamalla. 26. marraskuuta ilmestyvältä If These Walls Could Talk -levyltä on nyt julkaistu tuoreena maistiaisena dynaaminen ja melankolinen Left on Read, joka tasapainottaa muuten melko ripeätempoisen lyhytsoiton biisimateriaalia.

”Ollaan todella innoissamme kun päästään viimein palaamaan kunnolla julkaisukantaan. Hyvä pöhinä ei rajoitu ainoastaan tulevaan lyhytsoittoon – keikkalavat alkaa taas vähitellen olla auki ja tulevista keikoista ollaan tosi täpinöissään. Uutta musaa kirjoitellaan kynät sauhuten ja kitarat kirskuen!” laulaja-kitaristi Tuomo Laulainen kommentoi.

If These Walls Could Talk ilmestyy levykaupan hyllylle cd:nä ja digitaalisesti striimattavaksi marraskuussa ja ensi vuodelle on luvassa myös rajoitettu 200 kappaleen vinyylipainos.