Sinsaenum on löytänyt uuden rumpalin edesmenneen Joey Jordisonin paikalle, työstää uutta levyä – ”Siitä tulee hienoa”

Tärkeintä oli löytää soittaja, jonka kanssa kemiat kohtaavat, toteaa Sean Zatorsky.

17.05.2022

Äärimetalliyhtye Sinsaenum, jossa kesäkuussa 2021 menehtynyt ex-Slipknot-rumpali Joey Jordison soitti, on tällä hetkellä työstämässä uutta pitkäsoittoa. Yhtyeen laulaja Sean Zatorsky antoi tilannepäivityksen prosessin etenemisestä Rock Talksin haastattelussa.

”Meillä on jo paljon kamaa kirjoitettuna. Vielä pitää työstää lyriikoita ja pistää loput biisit kasaan. Olemme jossain puolivälissä siinä, että meillä on tuote, jonka voi viedä miksattavaksi. Vielä pitää kirjoitella juttuja ja tehdä viimeistelyjä”, Zatorsky toteaa ja lisää, että on sanomattakin selvää, että levy on omistettu Jordisonille.

”Hän kosketti meitä kaikkia, erityisesti minua. Meistä tuli todella läheiset hänen viimeisten elinkuukausiensa aikana. Se oli todella surullinen tapaus.”

Jordisonin soittoa ei siis levyllä kuulla, vaan mukana on uusi rumpali, joka Zatorskyn mukaan on jo löydetty.

”En valitettavasti voi sanoa, kuka hän on, mutta hän on meidän tuttumme… Hän on mahtava. Hän tuntee bändin ja on ystävä, se tulee olemaan täydellinen yhdistelmä. Hän on tuntenut Fredin (kitaristi/basisti Frédéric Leclercq) jo pitkään ja minä tunnen hänet myös. Meistä tuli ystäviä yhteisten tuttuja kautta. Hän ei ole missään super-tunnetussa bändissä, mutta on kuitenkin soitellut muissa bändeissä”, Zatorsky sanoo.

”Tärkeintä oli löytää tyyppi, joka on samalla aaltopituudella. Kukaan ei voi koskaan korvata Joeya, joten mielestäni uuden supertähden tuominen mukaan ei ollut oikea ratkaisu. Mutta tämä tyyppi pystyy todella tähän hommaan. Siitä tulee hienoa.”

Lisää luettavaa